top of page

REPORT: Soustředění finalistek České Miss


Celý tento týden byly všechny finalistky České Miss 2018 na soustředění v Chorvatsku. Jako stylista této soutěže jsem tam samozřejmě byla s nimi a vás v dnešním článku vezmu do jeho zákulisí.

Ať jsou to medailonky a záběry pro finálový večer, který proběhne již 2. června 2018 v Ostravě v Aule Gong, nebo fotky od dvorní fotografky Petry Odrazilové, o holky se staral skvělý tým - vizážistky, mezi kterými je i Žaneta z Gi Studia a já jako stylistka.

Právě na finále můžete nyní vyhrát na Facebook stránce STYLEIT.CZ lístky! Zapojit se může opravdu každý, takže neváhejte! Všechny potřebné informace k soutěži hledejte právě na Facebooku.

I přes velké pracovní nasazení panovala skvělá nálada a s holkami je vždy radost fotit. Samozřejmě k tomu dopomáhalo teplé počasí, které i přes prvotní předpovědi, zůstalo do posledního dne krásné.

S ohledem na to, že soustředění probíhalo právě u moře, při výběru oblečení jsem volila spíše světlé odstíny, ale taky výraznější barvy, které v tomto prostředí a na opálené pokožce krásně vyniknou.

Finální výběr outfitu na focení vždy řeším přímo s každou z holek osobně, vzhledem k tomu, že v soutěži jsou sami za sebe, je pro mě důležité, by se v oblečení cítily příjemně. Jedině tak mohou být finální fotky krásné a výsledek ten nejlepší.

Během celého týdne vzniklo skutečně mnoho fotek a bude těžké vybrat ty nejlepší. Dnes tu už některé první vlaštovky můžete vidět, ale s dalšími se rozhodně brzy vrátím v jednom z článků.

Pravidelně přidávám nové fotky i na Instagramový účet STYLEIT.CZ, takže rozhodně sledujte sociální sítě. V průběhu finálového dne, který je už skutečně za rohem, pro vás budu dokumentovat co se děje v zákulisí a věřím, že se budete mít na co těšit!

Foto: Petra Odrazilová, Tomáš Kozáček

83 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page