top of page

Report: Ze zákulisí focení Juliette Armand


Jak to vypadá na focení kampaně kosmetické firmy Juliette Armand, jejíž tváří jsou krásky ze soutěže Česká Miss? Vezmu vás do zákulisí a prozradím, jak to celé vzniká z pohledu stylistky.

Musím říci, že když přišla možnost, se na tomto focení podílet jako stylistka, ani chvíli jsem neváhala. A téměř okamžitě jsem začala zjišťovat další detaily - od velikostí modelek až po styl, jakým se má focení ubírat. Jen tak se mohu zaměřit přesně na to, co bude pro představu klienta nejvhodnější.

Volba proto padla například na nádherné spodní prádlo Intimissimi, které má v nové kolekci velkou nabídku modelů v pudrových tónech, které jsme si všichni na place zamilovali. Mezi jinými značkami jsem s radostí sáhla po modelech Kamily Vodochodské a u bot vsadila na osobně ozkoušenou značku Gino Rossi. Množství, které na takové focení beru, je vždy větší než velké. Proto je chystání a balení do vaků, kufrů a nepostradatelných IKEA modrých tašek vždy hlavní zábava na předvečer focení.

Samotný den focení potom utíká, ani nevíte jak. Hned jak si vybalíte, že začínáte řešit s čím se bude začínat a kdo co bude mít v jakém sledu na sobě. Celé focení měla pod palcem báječná fotografka Petra Odrazilová (která je autorkou většiny těchto backstage fotek) a o bezchybnou vizáž se postarala Nikol Turečková. S takovými kráskami, jako je Andrea Bezděková, Michaela Habáňová a Petra Mácová se každopádně pracuje samo. A už z prvních náhledů mi bylo jasné, že výsledek bude jednoduše nádherný!

40 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page