top of page

Report: ANSWEAR - 7.narozeniny


Online nákupní shop ANSWEAR slavil své sedmé narozeniny. Je to jeden z největších módních portálů ve střední Evropě a bylo mi velkou ctí, se této oslavy zúčastnit. Pojďte se společně se mnou podívat, jak to na takové oslavě vypadá!

Už samotný výběr místa byl úžasný - pokud jste do tohoto dne nevěděli o Cukrárně Myšák v Praze na adrese Vodičkova 31, rozhodně doporučuji navštívit! Firma ANSWEAR si pro tuto akci nemohla vybrat lepší místo!

Jako váš průvodce světem módy vám tento portál blíže představím: Z pohodlí domova tu lze nakoupit dámské, pánské i dětské oblečení, boty a doplňky více než 300 světoznámých značek, které dohromady zahrnují přes 40 000 produktů. Nehledě na styl, příležitost nebo roční období, si každý může pro sebe najít ten správný kousek.

Firma věří, že každý vyjadřuje svou osobnost po svém a móda má být rozmanitá. Proto v její nabídce najdete kompletní portfolio, které prochází napříč oblíbenými značkami (Mango, Trussardi, Steve Madden), sportovním active wear (Adidas, Nike, New Balance), oslovuje milovníky DENIM (Pepe Jeans, Levi’s, Lee, Wrangler) i zažehne prémiové lásky na první pohled (Diesel, Guess Jeans, Tommy Hilfiger, Love Moschino, Calvin Klein, DKNY).

Mimo jiné má Answear vlastní autorské značky Medicine a Answear. Kousky od ANSWEAR vás provází každý den. ANSWEAR je totiž MÓDA TESTOVANÁ NA LIDECH.

Pokud vám tedy není vždy příjemné nakupování v obchodních centrech, je pro vás online shop ANSWEAR tou pravou cestou. Díky spoustě novinek, které v tomto období jdou do prodeje, zde můžete doplnit svůj šatník o nové trendy jarní a letní kousky - nebo obnovit své stálice.

Mezi mé nejoblíbenější značky, které tu seženete, je například SIMPLE - minimalistická, přesto velmi kvalitní móda; obuv Steve Madden, nebo již zmiňovaná autorská značka Medicine.

S celého srdce přeji ANSWEAR jen to nejlepší a spoustu spokojených zákazníků a mnoho dalších úspěšných let!

Aktuálně si můžete objednané produkty vyzvednout na dvou výdejních místech a to v Praze a v Brně. A pokud si nejste na 100% jisti výběrem, jsem připravená vám kdykoliv poradit!

Foto: Answear

36 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page