top of page

AKCE: ZDARMA 2 hodiny osobních nákupů s módním stylistou STYLEIT.CZ v Centrum Chodov


Tak a je to tady! Zdarma využijte skvělou příležitost 2 hodin osobních nákupů s módním stylistou STYLEIT.CZ

Nakupujete módu v jednom z největších obchodních center v České republice ? Nakupujete rádi v Centrum Chodov ?

Přinášíme vám zajímavou příležitost, jak si užít nákupy jako celebrita. Nově, za využití mých služeb osobního stylisty při nákupech v Centrum Chodov za první 2 hodiny společných nákupů nic neplatíte! Moji osobní prezentaci v Centrum Chodov pak můžete vidět zde.

Jak je to možné ? Náklady za první 2 hodiny mé ​​služby osobních nákupů za vás zaplatí Centrum Chodov.

Podmínky ? Je třeba být registrovaný ve věrnostním programu Centra Chodov, který vám vedle této služby nabízí i výhodné nabídky a slevy.

Proč nakupovat se stylistou ? Osobního stylistu využívá řada celebrit a známých osobností, ne proto, že módě nerozumí, ale, nemáte pocit, že když je vidíte, že mají styl a prostě jim to sluší ? To je práce stylisty, která je nyní dostupná i pro vás. Nakupujte stylově, nakupujte rozumně, nakupujte se stylistou a užijte si to.

 

Jak na to ?

1. Varianta Zavoláte concierge Centrum Chodov na telefonu +420 725 842 995, nebo napíšete na concierge@centrumchodov.cz a zarezervujete si stylistku Šárku Štursovou v termínu, který bude volný a který vám bude nejvíce vyhovovat.

2. Varianta Zavoláte přímo mě na telefon +420 731 640 630, nebo napíšete na email: sarka.stursova@styleit.cz, společně pak domluvíme termín a já vše vyřídím s Centrum Chodov.

V obou případech platí, že termín potvrzuje Centrum Chodov i stylistka, věříme, že vždy najdeme vhodný termín, který bude vyhovovat všem, k dispozici bývají i víkendové termíny. Měsíční kapacita využití této služby je omezená, proto neváhejte a zarezervujte si termín co nejdříve. Těším se na vás.

 

Sledovat mě můžete také na sociálních sítích Facebooku, nebo na Instagramu. Kompletní nabídku mých služeb najdete zde.

 

A jaké obchody na nás čekají ? Jedná se především o značky v sekci DESIGNER GALLERY:

V dalších patrech Centrum Chodov pak najdete skvělé značky:

 

Centrum Chodov je jedno z největších a nejvýznamnějších obchodně společenských center nejen v Praze, ale i v celé České republice.

Pro zajímavost, video, jak se pro vás stavělo obchodní Centrum Chodov.

271 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page